1
Καλάθι
Wish
list
Fixed Dome Network Camera Vivotek FD8369A
Fixed Dome Network Camera Vivotek FD8369A
Fixed Dome Network Camera Vivotek FD8369A
Kωδικός 415748
Part Number: 1.NW.60.V061Η τιμή web ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες μέσω internet.

Δειτε όλα τα προϊόντα της Vivotek

Προσθήκη στη WishList
 
Παραλαβή από το κατάστημα Παραλαβή από
το κατάστημα
Κατόπιν Παραγγελίας Κατόπιν
παραγγελίας!

Άμεση Αποστολή Αποστολή στο
χώρο σας
Κατόπιν Παραγγελίας Κατόπιν
παραγγελίας!
Περιγραφή
Παραλαβή προϊόντων
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Το μοντέλο FD8369A-V της VIVOTEK είναι μια σταθερού θόλου IP κάμερα, σχεδιασμένη ειδικά για υπαίθριες εφαρμογές ασφαλείας και είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 2-megapixel που επιτρέπει την προβολή ανάλυσης 1920x1080 σε 30 fps.
 
Η FD8369A-V διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία της VIVOTEK Smart Stream II, που επιτρέπει στην κάμερα να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εικόνας σε επιθυμητές περιοχές, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της χρήσης του εύρους ζώνης και εξοικονομώντας έως και 50% στο χώρο αποθήκευσης.
 
Διαθέτει αποσπώμενο φίλτρο IR-cut καθώς και ενσωματωμένους προβολείς IR εμβέλειας 30 μέτρων διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας υψηλή όλο το εικοσιτετράωρο.
 
Για την προστασία από εξωτερικές συνθήκες, το εξωτερικό της κάμερας είναι προτύπου IP66, προστατεύοντάς την από βροχή και σκόνη.
 
Στα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται επίσης: περιστροφή βίντεο, defog, υποδοχή κάρτας MicroSD/SDHC/SDXC αποτελώντας ιδανική λύση για εσωτερική επιτήρηση.
 
Η κάμερα έρχεται μαζί με το δωρεάν λογισμικό καταγραφής 32 καναλιών της VIVOTEK.
Εγγύηση: 2 χρόνια.
     


  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • google plus


© 2017 i-Get | Multimedia Store.  Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της γραπτά από την εταιρία μας, οι φωτογραφίες και τα video των προϊόντων είναι ενδεικτικά.

Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology