ΕΣΠΑ
Ψηφιακή Μέριμνα
https://www.i-get.gr / Η Εταιρεία  

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο09:00 - 14:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή09:00 - 14:00
17:00 - 21:00

Τμήματα Υποστήριξης

   
Εξυπηρέτηση Πελατών info@i-get.gr
Τμήμα Πωλήσεων sales@i-get.gr
Τμήμα Service support@i-get.gr
Οικιακοί Χρήσες support4u@i-get.gr
Εταιρικοί Πελάτες it-support4u@i-get.gr
Η Εταιρεία  

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα i-Get.gr έρχεται να συνεχίσει την ήδη πετυχημένη πορεία της εταιρείας "i-Get | Multimedia Store" στο χώρο της πληροφορικής. Το προσωπικό της εταιρείας στηρίζει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα σε όλες τις δομές και τις δραστηριότητές του, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατακτήθηκε στη διάρκεια των έξι χρόνων λειτουργίας της εταιρείας μας.

Στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος i-Get.gr είναι η ανταπόκριση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς της πληροφορικής και εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτηση του σύγχρονου επαγγελματία ή ιδιώτη αλλά και την υποστήριξη από ένα άρτια εκπαιδευμένο και οργανωμένο τεχνικό τμήμα.

Επώνυμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αναλώσιμα και είδη γραφείου, συστήματα ασφαλείας, ελέγχου πρόσβασης και καταγραφής αλλά και ηλεκτρολογικό υλικό διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Η γκάμα των προϊόντων μας ανανεώνεται συνεχώς ώστε να καλυφθεί η κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Όραμα του ηλεκτρονικού καταστήματος i-Get.gr είναι να βρισκόμαστε διαρκώς κοντά στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους όχι μόνο μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε ιδανικές τιμές αλλά και λύσεις.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας i-Get.gr επιδιώκει να στηρίξει όλους εκείνους τους ανθρώπους που καθημερινά μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι τεχνικοί είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τεχνογνωσία, να υποστηρίξουν και να υλοποιήσουν κάθε λύση που σχεδιάζεται μαζί με τον πελάτη.

Η εταιρεία i-Get.gr, επενδύοντας στην αδιάλειπτη ενημέρωση και επιμόρφωση του τεχνικού προσωπικού της, παρακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες και προμηθευόμενη νέα προϊόντα, έχει στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων, την αξιοπιστία των προϊόντων, την άριστη σχέση τιμής και διαθέσιμων προϊόντων/ υπηρεσιών, την εγγύηση υψηλής ποιότητας στην εξυπηρέτηση.

     


  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • google plus


© 2021 i-Get | Multimedia Store.  Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της γραπτά από την εταιρία μας, οι φωτογραφίες και τα video των προϊόντων είναι ενδεικτικά.

Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology